Verlichte Dansvloer

In de jaren ’70, ’80 en ’90 was het helemaal in, een lichtgevende dansvloer. Een verlichte dansvloer is een zeer goede toevoeging voor een geweldig feest. Wilt u ook een jaren 70 feestje geven? Wij gebruiken de techniek van nu en de sfeer van toen.

 

Wat je vaak ziet op een feest, is dat mensen een beetje verlegen zijn om de dansvloer op te gaan… Een feest waar niemand de dansvloer op gaat of waar je de hele tijd alleen danst is ook niet echt heel prettig, toch? Maar zodra mensen de verlichte dansvloer zien, zal er vast een knop omdraaien en gaan ze helemaal los. U zult zien dat uw gasten binnen no-time allemaal op de dansvloer te vinden zijn.

 

Wat handige informatie over de lichtgevende vloeren:

Een verlichte dansvloer is niet al te hoog, slechts een paar centimeter. Uw gasten zullen dus niet last hebben van een op-/ afstapje.

De dansvloer beschadigd de vloer eronder niet en schuift niet heen en weer.

Op de plek waar de verlichte dansvloer komt te liggen mag geen hoogteverschil zitten, geen drempels liggen en het mag geen trap zijn. De dansvloer leggen wij alleen op verharde vloeren.

 

Wij leveren 5 verschillende soorten verlichte dansvloeren, het opbouwen en afbouwen zit bij de prijs in. Zoekt u nog een mooi verlichte vloer om lekker op te dansen tijdens uw feest? Laat het ons weten! U kunt onder aan deze pagina uw gegevens achter laten.

 

Bent u naast een verlichte dansvloer ook nog opzoek naar andere licht installaties of geluid installaties? Onder aan deze pagina kunt u uw gegevens achter laten en eventueel wat informatie over wat u graag zou willen huren/kopen. Heeft u verdere vragen, dan kunt u ons altijd bereiken via +31 (0)613 486 254 of mail ons op info@harmoni-sound.com.

Wilt u meer informatie?

[contact-form-7 id=”1828″]