Verhuur

Wij verzorgen licht en geluid op iedere locatie. Van uw tuin of garage tot feestzaal, u kunt het zo gek niet bedenken en wij regelen het voor u. Wilt u weten wat er mogelijk is binnen uw budget? Bekijk dan onze setprijzen. Deze zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar.

 

Liever een set op maat?
Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag.

CONTACT OPNEMEN

Onze diensten

Verhuur

Verkoop

Service

Arrangementen verhuur

Hieronder vindt u voorbeeld van onze arrangementen. Deze prijzen zijn slechts ter indicatie. Wij leveren in alle gevallen maatwerk. Indien u geïnteresseerd bent in onze verhuurdiensten stellen wij samen met u een set op maat samen.

Set 1

vanaf € 250,-

geschikt voor maximaal 100 personen

Een geluidset en lichtset voor circa 100 personen. Perfect voor een feest of partij rondom uw woning, huis of vereniging. Afhankelijk van een buiten of binnen situatie stellen wij samen met u een set samen op maat.

Set 2

vanaf € 350,00

geschikt voor 200 – 250 personen

Een geluidset en lichtset voor circa 200 – 250 personen. Geschikt voor optredens in kleine zalen, verenigingen en cafe’s. Afhankelijk van een buiten of binnen situatie stellen wij samen met u een set samen op maat.

Set 3

vanaf €750,00

geschikt voor 200 – 450 personen

Volledige verzorging van licht en geluid en ondersteuning aan een band of artiest.  Perfect voor uw evenement of een groot feest.  Afhankelijk van een buiten of binnen situatie stellen wij samen met u een set samen op maat.

Artiestenverhuur

Naast de verhuur van apparatuur werken wij ook samen met diverse artiesten voor een complete verzorging van uw evenement of feest.

Pas Op!

BAND
Voor bruiloften, jubilea (25/50 jaar) bedrijfsfeesten. Pas op maakt er gegarandeerd een feest van.

DJ Jari

DEEJAY

DJ Jari is een enthousiaste dj die van alle markten thuis is. Hij draait muziek voor jong en oud, en neemt elk verzoekje aan dat u kunt bedenken. DJ Jari heeft voor ieder wat wils en maakt er een gezellig feest van.

DJ Vakman Johnny

DEEJAY/FEESTMUZIEK

Vakman Johnny voelt zich thuis in elk huis en is gespecialiseerd in feestmuziek. Hij voelt direct aan wat mensen willen horen. Zo weet hij elk feest wakker te schudden en tot een succes te maken.

De Jongens Van Brutaal

DANCE/CLUB

Houd je niet van feestmuziek of ben je niet gek op Nederlandstalig? De Jongens van Brutaal hebben de vetste beats die jouw gasten de hele avond op de dansvloer houden.

Heeft u vragen over een van onze diensten?

Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact op met Remco Mijnen.

  • null

    info@harmoni-sound.com

  • null

    06 1348 6254

Onze merken

[dt_logos columns_number=”5″ number=”5″ orderby=”rand” animate=”at_the_same_time”]

Wij staan 24/7 voor u klaar

Heeft u een vraag of een probleem? Bel (+31) 613 486 254 of stuur een e-mail naar info@harmoni-sound.com

contact-01