Tenten

Bent u van plan een enorm knalfeest te geven? Of bent u misschien opzoek naar een klein tentje? U bent bij Harmoni Sound op het juiste adres!  Wij verhuren:

  • Zadeldak tenten
  • Partytenten
  • Pagodetenten
  • Spantenten
  • Alu-hal tenten.

En al deze tenten zijn in verschillende maten verkrijgbaar en allemaal in topkwaliteit. Heeft u hulp nodig bij op- en afbouw of zoekt u iemand voor projectleiding en coördinatie? Geef het aan en wij regelen, tegen een prima prijs, uw hulp. We komen ook alles brengen naar uw bestemming.

 

Wat voor soort tenten verhuren wij?

Een Zadeldaktent is heel simpel, een tent met een zadeldak. Het voordeel van een zadeldak is dat het goed windbestendig is en zorgt voor goede afvoer van regenval. Door een hoog dag is er in de tent genoeg ruimte voor uw versiering etc.

 

Een partytent spreekt voor zich. Een mooie (grote of kleine tent, wat u wil) tent om een goed feestje in te geven. De basis van een partytent is een vrij hoog dak, dat men er gemakkelijk onder kan staan. Een partytent wordt vaak ingezet voor openluchtfeesten of -evenementen, waar de tent een schuilplek wordt tegen slecht weer. Tegenwoordig zijn er genoeg mensen die bijvoorbeeld hun 50e verjaardag in een partytent geven.

 

Pagodetenten worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld een workshop of als een soort kraampje op een festival. De tent heeft een sierlijke uitstraling door een karakteristiek puntdak. Een groot voordeel van de pagodetent is, als je er meerdere hebt kun je ze aan elkaar koppelen. Zo kunt u een hele rij tenten naast elkaar zetten.

 

Spantenten zijn het meest bekend bij een typische circustent. Ze hebben feestelijke kleuren die gelijk de omgeving in een feestsfeer brengt. Deze tenten zijn te gebruiken voor grote, maar ook kleine evenementen. Wat ook handig is, is dat de tent niet alleen voor feestjes en evenementen wordt gebruikt, maar ook als slaapplek voor een kamp of introductieweek.

 

Alu-hal tent is een afkorting voor Aluminium Tenthal. De tent is opgebouwd uit een aluminium constructie. Er staan geen middenmasten in de tent, dus u heeft tijdens het dansen geen last van een paal midden in de tent.

 

Of het nu om verhuur of verkoop van licht, geluid of een tent gaat, wij hebben de oplossing voor ieder soort evenement.

We hebben naast de tenten ook tentvloeren en overige accessoires zoals: nooduitgangen, nooduitgang verlichting en noodverlichting.

Neem contact met ons op en wij nemen al uw zorgen voor het feest weg.

Wilt u meer informatie?

[contact-form-7 id=”1828″]