Service

Naast verhuur en verkoop bieden wij u ook service en ondersteuning. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen. Heeft uw licht en/of geluid het begeven? Dan kunt u onze helpdesk bellen, wij zullen zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken of komen meteen bij u langs. Samen met u kijken wij waar het probleem ligt en stellen we vast of dit te repareren of te vervangen is. We zoeken het graag voor u uit.

Wist u bijvoorbeeld dat het onderhoud van uw versterker heel erg belangrijk is voor zijn levensduur? Hetzelfde geldt voor uw draaitafel. Wij repareren uw apparatuur ter plekken of nemen het graag mee en zorgen ervoor dat u het weer zo goed als nieuw terug krijgt. Ook met vragen kunt u bij ons terecht, we delen graag onze kennis.

 


Heeft u onze hulp nodig?

Neem contact op met onze helpdesk of leg u probleem direct bij ons neer door middel van het contactformulier.Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

LEES ALLES OVER SERVICE

Onze diensten

Verhuur

Verkoop

Service

Serviceformulier

Heeft u een defect aan apparatuur dat u bij ons hebt gekocht of gehuurd? Vul het serviceformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het probleem te verhelpen.

[contact-form-7 id=”657″]
bg-formulier-15

Heeft u vragen over een van onze diensten?

Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact op met Remco Mijnen.

  • null

    info@harmoni-sound.com

  • null

    06 1348 6254

Onze merken

[dt_logos columns_number=”5″ number=”5″ orderby=”rand” animate=”at_the_same_time”]

Wij staan 24/7 voor u klaar

Heeft u een vraag of een probleem? Bel (+31) 613 486 254 of stuur een e-mail naar info@harmoni-sound.com

contact-01