Wij zijn Harmoni Sound

Wij bezorgen u en uw gasten een onvergetelijke avond. Indien u een probleem heeft zijn wij op ieder moment van de dag beschikbaar om u van dienst te zijn. Ons personeel kenmerkt zich door zijn expertise en vakkundigheid. Wij willen niets liever dan dat uw evenement slaagt en gaan door tot het uiterste om uw evenement onvergetelijk te maken.

Service & kwaliteit

Harmoni Sound staat voor service en kwaliteit. Daarnaast kenmerken wij ons door het maken van duidelijke afspraken. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Wij zijn inzetbaar voor feesten en evenementen van elk formaat. Van groot tot klein, van kroegen tot kermissen, van festivals tot feestzalen Het is ons doel om samen met u, de perfecte beleving neer te zetten voor uw gasten.

Wat ons anders maakt

Harmoni Sound is een jong en vernieuwend bedrijf met een frisse kijk in de branche. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe technieken en ontwikkelingen en daardoor erg breed inzetbaar. Remco Mijnen is eigenaar van Harmoni Sound, als beginnend ondernemer van 23 jaar kan hij geen dag zonder muziek. Remco vindt dat het ook anders kan en is daarom altijd op zoek naar uitdagingen binnen bestaande technieken.

“Het fascinerende aan muziek is wat het met je kan doen en je kunt zien hoe mensen hiervan kunnen genieten.”

REMCO MIJNEN
EIGENAAR HARMONI SOUND

Dat is precies wat Remco zo mooi vindt aan zijn werk. Zijn doel is om iedereen te kunnen laten genieten van een succesvol evenement van welk formaat dan ook. Hij neemt uw werk uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Genieten doet u alleen maar met kwalitatief licht en geluid tijdens uw feest.

Heeft u interesse in onze producten?

Bekijk onze diensten of neem direct contact met ons op.

BEKIJK DIENSTENNEEM CONTACT OP