Marktkramen

Marktkramen

Marktkramen staan er natuurlijk om bekend te zien op de markt, voor de groenteboer, kaasboer of een ander leuk eetkraampje. Waar je ze ook vaak tegen komt is op evenementen, zoals De Zwarte Cross of op een braderie.

Heeft u een vergunning voor op bijvoorbeeld een rommelmarkt en wilt u het deze keer lekker groots uitpakken? Huur bij ons het perfecte kraampje. De opbouw en afbouw zit bij de prijs inbegrepen.

Staat u een paar dagenlang op een groot evenement en heeft u een kraam nodig? In overleg is alles mogelijk! Neem contact met ons op via +31 (0)613 486 254 of mail ons op info@harmoni-sound.com.

U kunt ook uw gegevens hieronder aan de pagina achterlaten en eventueel uw vragen erbij zetten en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

 

Wij beschikken over: marktkramen van 4 meter, braderiekramen van 2 meter inclusief dakzeil en buffetkramen van 2 meter inclusief blauw of wit doek. De opbouw en afbouw zit bij de prijs in.

 

De buffetkramen zijn perfect voor een eetstandje. Bent u van plan bij een feest wafels te maken, of gaat u gewoon op de markt staan met uw zelfgebakken taarten, dan zijn deze buffetkramen perfect voor u!

 

Gaat u op de markt staan met heel veel spullen en zoekt u een ruime kraam? Wij verhuren marktkramen van 4 meter lang! Genoeg ruimte dus voor al uw spulletjes.

Wilt u meer informatie?

[contact-form-7 id=”1828″]