Horeca Materialen

Een jubileum, evenement of gewoon een leuk feestje… Elk feest is pas helemaal compleet met lekker eten. Laten wij toevallig hiervoor allemaal handig materiaal hebben wat u kunt huren bij ons!

 

Wij beschikken over de volgende horecamaterialen:

    • Barbecue (incl. Gas 60x40cm)
    • Gamko koeling
    • Koelkast (wit en klein)
    • Evenementen koelkast

Aan het begin van uw feest iedereen een lekker bakje koffie of thee aanbieden? Voor een klein feestje hebben we een koffiezetmachine en een thermoskan. Geeft u een enorm groot feest? Dan hebben wij koffiecontainers van 10 of 20 liter te bieden. Daarnaast hebben we ook een theecontainer, voor alle uw gasten die toch liever een kopje thee nemen in plaats van koffie.

 

Met de (evenementen) koelkast of Gamko koeling kunt u al het frisdrank en bier koud zetten. En is nu echt heel warm, dan verhuren wij een ijsblokjes machine. Lekker fris drinken de hele dag door!

 

En voor de warme gerechten verhuren wij een barbecue, voor de lekkere hamburgers en hotdogs, en een hotpot voor bijvoorbeeld een lekker kippensoepje.

 

Heeft u interesse in deze horeca materialen? Laat uw gegevens onderaan deze pagina achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u verder nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)613 486 254 of mail ons op info@harmoni-sound.com.

Wilt u meer informatie?

[contact-form-7 id=”1828″]