Geluid
Geluid dat op de juiste zaken de aandacht vestigt.

 

Harmoni Sound is specialist op het gebied van geluid. Al jaren voorzien wij zangers, bands en dj’s van geluid en werken wij ieder optreden tot in de puntjes uit om het publiek een unieke avond te laten beleven. Wij passen het geluid aan op uw locatie en op uw persoonlijke wensen. Naast de verhuur van geluid kunt u bij ons ook geluidsets of geluidsonderdelen kopen. We hebben sets in verschillende prijsklassen.

We hebben een groot assortiment bestaande uit een microfoon set tot een complete uitrusting voor een bedrijfsfeest of bruiloft.  We zorgen ervoor dat op ieder feest de boxen, speakers, monitoren, versterkers en alle overige essentiële producten worden afgestemd op de specifieke situatie, zodat ieder feest uniek is in zijn soort. Harmoni Sound heeft ruime ervaring en kennis om uw wensen te vertalen in een advies op maat. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft geluid? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via de mail (info@harmoni-sound.com) of bellen naar 06-13486254

Licht 
Niets geeft zoveel sfeer als licht.

Sfeer maken is niet altijd even makkelijk. Echter, een feest organiseren dat iedereen zich herinnerd is nog moeilijker. Het juist inzetten van licht kan helpen om een feest van extra sfeer te voorzien. Zo maakt u uw bedrijfsfeest, bruiloft, teamfeest of abraham-feest onvergetelijk. Wij hebben niet alleen de kennis, maar ook het materiaal beschikbaar om iedere ruimte op de juiste manier te kunnen belichten. Bent u geïnteresseerd in mooie sfeerverlichting, beamers met een snel draaiende beweging of een krachtige ontlading op de maat van de muziek? Vraag Harmoni Sound om advies en wij zullen u op locatie advies geven over onze mogelijkheden. We kunnen alle kanten op!

Ons assortiment bestaat onder andere uit discoballen, decoratief licht, sfeerverlichting, volg-spots, theaterspots, accessoires en profielen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft verlichting en sfeer? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via de mail (info@harmoni-sound.com) of bellen naar 06-13486254.

Special effects
Maak uw feest compleet met special effects!

Special effects zorgen voor net dat ene beetje extra beleving! Deze beleving maakt uw feest uniek en zal er voor zorgen dat iedereen zich uw feest herinnerd. Confetti kanonnen, confetti pistolen of misschien toch de ruimte vol met vuur, CO2 of bubbels? Dit zijn special effects die je vooral tegenkomst op grote festivals als Tomorrowland, Sunrise Festival, Wish Outdoor, ADE (Amsterdam Dance Event) of Defqon. Zoals in het filmpje te zien is, heeft het een impact op het publiek tijdens deze festivals. Wij kunnen deze special effects echter ook inzetten in kleine ruimten en dit maakt het uiterst geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen.

Vlammen, rook, confetti, bubbels, CO2 zijn dé moderne technieken om het publiek te vermaken.  Bent u DJ? Heeft u een eigen show of speelt u bijvoorbeeld in een band en wilt u het publiek verassen met special effects?  Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via de mail (info@harmoni-sound.com) of bellen naar 06-13486254

Elektra & accessoires 
Alles op het gebied van licht, geluid en special effects

Naast ons specialisme op het gebied van licht, geluid en special effects heeft Harmoni Sound ook extra elektra onderdelen en accessoires in het assortiment. Heeft u specifieke onderdelen nodig op het gebied van geluid, licht of andere gerelateerde zaken? Neem dan contact op en wij kijken naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Onder andere kabels, jacks, pluggen vallen in ons assortiment.

Daarnaast beschikt Harmoni Sound over een ruim assortiment aan Truss materialen. Met deze materialen kunnen we uw feest of evenement aankleden, professionaliseren en optimaliseren. De Trussen zijn professioneel, zien er goed uit en zijn tevens snel op te bouwen. Heeft u interesse in één van onze extra onderdelen of accessoires? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via de mail (info@harmoni-sound.com) of bellen naar 06-13486254

Contactformulier
Wilt u meer informatie?

[contact-form-7 id=”1828″]